Futu Në Bisedën E Kink

Komuniteti më i madh i të rriturve në internet


Të Gjitha Platformat Të Bashkuara

Shijo një përvojë loje me platforma


Lojë E Lirë.

Pa klikbait, vetëm lojë porno falas.

Lojrat E Seksit Të Lëvizshëm: Platforma E Lojërave Ios & Android Porno

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Regjistrohuni Sot!

Je i sëmurë dhe i lodhur duke kërkuar lojra pornoje online, vetëm për të kuptuar se në thelb asnjë prej tyre nuk është në gjendje të të japë ty atë lloj eksperience që dëshiron për pajisjen tënde të lëvizshme? Lajmi i mirë është Se Lojrat E Seksit Të Lëvizshëm janë këtu për të marrë xhokin në industri dhe për t'ju dhënë akses në më të mirën nga më të mirat erotike që ka mbajtur në dorë. Ne u themeluam relativisht herët në super ciklin E Internetit dhe kuptuam se kishte një mungesë të veçantë veprimesh në dispozicion të lojtarëve atje jashtë të cilët kishin mbajtur pajisje., Pas kërkimit për orë të tëra në fund dhe të dalë duarbosh, vendosëm se ishte më mirë të përfshiheshim në biznesin e zhvillimit vetë dhe pra – kjo është arsyeja pse ekzistojnë Lojrat E Seksit Të Lëvizshëm në vendin e parë! iOS, Android dhe çdo pajisje tjetër që është në gjendje të drejtojë një shfletues është i mirëpritur këtu: dreq, ju mund të lidheni edhe përmes PC-së tuaj nëse me të vërtetë doni! Vetëm kuptoje se çdo lirim që kemi mund të kënaqemi me një pajisje të thjeshtë celulare dhe jo një nevojë të vetme për ty që të shkarkosh ndonjë gjë në pajisjen tënde., Është një botë e shkëlqyer në të cilën jetojmë dhe duam që ti të jesh në gjendje të shijosh madhështinë e Plotë të Lojrave Të Seksit Të Lëvizshëm pa asnjë përzierje gjepure në ekuacion. Gati për të ngritur lojën tënde të lëvizshme në nivelin tjetër? Atëherë krijo një llogari dhe fillo festën!

Shkarkime të rregullta të reja

Një nga problemet më të mëdha me hapësirat ekzistuese të lojës që ju ofrojnë akses në titujt pornografik është fakti i thjeshtë që shumë prej tyre nuk janë në gjendje të japin aktualisht një rrjedhë të rregullt titujsh të luajtshëm për ju që të kënaqeni. Ne kemi vendosur se nxitja e re e rregullt e lojrave do të jetë elementi qendror dhe aspekti i platformës sonë: në këtë mënyrë, kushdo që vjen në një bazë të rregullt do të shohë se ekipi është i vështirë në punë, duke botuar lojra dhe duke u dhënë puntorëve atë që duan., Lojrat e seksit të lëvizshëm aktualisht punojnë në një program prej 1 loje të re gati çdo 2 deri 3 javë, por ju lutem kuptoni dhe kuptoni se ne lodhemi vetëm duke shtyrë lojëra atje nëse ata janë me të vërtetë gati për të hyrë në internet. Ne kemi një mjedis beta testimi në qoftë se ju doni të eksploroni suitën e plotë të zhvillimit, por të kuptoni se angazhimi ynë për të dhënë prodhime të lustruara do të thotë se gjërat vetëm shqetësohen të bëhen në dispozicion nëse ata në të vërtetë janë të vlefshme për vëmendjen tuaj., As shpenzimet nuk janë kursyer në këtë ndjekje ... na pëlqen të jemi në gjendje t'u japim lojtarëve akses në përvojat e pornos të lojrave që ata i duan dhe rregullisht po kërkojnë mënyra të reja për të rritur sistemin dhe për t'u dhënë atyre diçka krejtësisht të re dhe unike!

Perfeksion grafik

Lojrat e seksit të lëvizshëm kanë një fokus të madh këtu në grafikën e titujve që botojmë, thjesht sepse ne e kuptojmë dhe vlerësojmë se tërheqja vizuale e shumë lojrave është premisa qendrore – ky është veçanërisht rasti kur vjen puna te lojrat në hapësirën e të rriturve. Lojrat e seksit të lëvizshëm kanë bërë gjithshka që mundet për të marrë lojrat që ofrojmë duken sa më të bukura të jetë e mundur, por e kuptojnë se këto janë optimizuar përveç kësaj, në mënyrë që të punojnë me të gjitha tipet e pajisjeve moderne të telefonisë së lëvizëshme., Për aq kohë sa të jeni në gjendje të drejtoni një kopje Të Kromit, Firefox apo Safari, ne mund të garantojmë shumë që këto tituj do t'ju ofrohen në konfigurimin e plotë 30 FPS pa degradim të cilësisë. Hidhi një sy materialit të pamjes së parë këtu për të marrë një ide të hapave që kemi marrë me qëllim që t'i bëjmë lojrat sa më tërheqëse që të jetë e mundur – mendoj se të gjithë mund të biem dakord se Lojrat E Seksit Të Lëvizshëm po bëjnë punën e zotit në këtë fushë!

Gjëra më të mahnitshme brenda

Sa më shumë që do të doja të isha në gjendje të rrija këtu për 5 orët e ardhshme duke folur me ty për Të gjitha lojrat e bukura Të Seksit Celular që duhet të ofrojnë, mendoj se është shumë më mirë për ty të jetosh vetë eksperiencën – kështu që krijo një llogari dhe së shpejti, do të luash lojëra seksi të klasit botëror të lëvizshëm si kurrë më parë. Ju lutem, hyni në anën e keqe të jetës dhe bëni atë lojën që ju ka dashur gjithmonë., Për lojtarët pornografikë ose thjesht njerëzit që përdorin celularët e tyre për çdo gjë, do të të lidhim me përvojat më të mira seksuale të njohura për njeriun. Oh, dhe mos harroni: kur bëhet fjalë për komunitetin, komunikimin dhe garat, askush nuk e bën më mirë se banda në Lojrat E Seksit Të Lëvizshëm. Faleminderit që erdhe dhe faleminderit që erdhe!

Luaj Falas Tani